0S7A0916-min
Rreth meje

DR ARDI PRUSHI

Dr. Ardi Prushi është mjek Obstetër Gjinekolog, specializuar pranë Spitalit

Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koço GLIOZHENT" 2020.
Pranuar në Faculté de Médecine "Paris Descartes" et "APHP Jean Verdier"-2018
2014: Master i shkencave në "Mjekësi të Pärgjithshme" Diplomuar në provimin e Terapisë dhe Kirurgjisë me notën 10.
2015: Pranuar në konkursin e specializimit për "Kirurgji të Përgjithshme dhe Digjestive" Klinika 3, QSUT - (700/700 pikë).
 
2016: Pranuar në konkursin e specializimit për "Obstetrikë dhe Gjinekologji" SUOGJ "Koco Gliozheni" - (renditur 1/5).
 
2016-2018: Mjek asistent Obstetër-Gjinekolog pranë "Klinika Gliozheni"
 
2018: Pranuar në Faculté de Médecine "Paris Descartes et Assistance publique Hôpitaux de Paris (APHP) - Jean Verdier 16.5/20 pikë).
 
2019: Mjek asistent operator Obstetër-Gjinekolog pranë spitalit "Salus"
 
2020: Mjek Obsteter-Gjinekolog freelance, poliklinika "Doctor's Hospital".
2020: Mjek Obsteter-Gjinekolog, spitali "International Hospital Tirana - Hygeia"
 
2021-2022: Mjek Obstetër-Gjinekolog, spitali "International Hospital Tirana - Hygeia" &"ALNET"
 
2022-2023: Mjek Obstetër-Gjinekolog-Kirurg, spitali "International Hospital Tirana - Hygeia" & "Kohav Clinic"
 
Gjuhë të Huaja: Anglisht - ESOL-BULATS C1.
 
Frengjisht- DELF B2.
0
ARTIKUJ TE LEXUAR / DITË
0
PACIENTE / VIT
0
KLIKIME / DITË
0 +
SESIONE / VIT