LABORATOR

Për të gjitha problematikat e mëposhtme, dr Ardi ofron zgjidhjen e tyre. Jeni një kontakt larg.

LABORATOR

 
 
PAP TEST
 
Ekzaminimi depistues i kancerit të qafës së mitrës.
 
 
 
 
 
 
 
STRISHO VAGINALE
 
Ekzaminimi i sekrecioneve vaginale në aspektin e përgjithshëm mbi parametrat fiziologjik të tyre.
 
 
 
 
 
 
KULTURA E SEKRECIONEVE VAGINALE
Ekzaminimi i sekrecioneve vaginale për të vlerësuar infeksionet bakteriale, mykotike apo parazitare, si dhe kryerja e antibiogramës.
 
 
 
 
 
 
TAMPON CERVIKAL (qafës së mitrës)
 
Vlerësim mbi infeksionet seksualisht të transmetueshme si: Mykoplasma Hominis, Ureaplasma Urealiticum, Chlamydia, Gonorrhea, si dhe kryerja e antibiogramës.
 
 
 
 
PANELI I PLOTË I SËMUNDJEVE SEKSUALISHT TË TRANSMETUESHME
 
Përfshin 13 SST duke përfshirë HIV. Merret tampon në qafën e mitrës si dhe një analizë gjaku dhe urine. Kjo analizë kryhet dhe tek meshkujt dhe dërgohet për ekzaminim në Bioiatriki në Athinë, Greqi.
 
 
 
 
TESTET HORMONALE GJINEKOLOGJIKE E TË PËRGJITHSHME
 
Testosteron, DHEA-S, Estradiol, Progesteron, 17-OH-P, TSH, T3, T4, Insulinemia etj.
 
 
 
 
 
 
 
TEST HORMONAL MBI VLERËSIMIN E FERTILITETIT FEMËROR
 
 
 
 
 
 
ANALIZAT URINARE
 
Urina komplet
Urokultura (mbjellja e urinës dhe antibiograma).
 
 
 
 
 
 
MAPIZIMI I HPV (FEMRA & MESHKUJ)
Kryerja e identifikimit të gjenotipeve me risk të lartë dhe të ulët të Human Papilloma Virus, sërish në bashkëpunim me Eurofins Laboratoire Francë.
 
 
 
 
 
 
KRYERJA E NIPT
 
Ekzaminimi i problematikave gjenetike embrionale dhe fetale nga java e 10-të e shtatzënisë si dhe përcaktimi i seksit fetal, kryer në bashkëpunim me Eurofins Laboratoire Francë.
 
 
 
 
ANALIZA TË PËRGJITHSHME
 
Laboratori ofron mundësinë e kryerjes të të gjithë gamës analitike si për meshkujt ashtu e për femrat.