GJINEKOLOGJI KIRURGJIKALE

Për të gjitha problematikat e mëposhtme, dr Ardi ofron zgjidhjen e tyre. Jeni një kontakt larg.

GJINEKOLOGJI KIRURGJIKALE

 
 
Zgjerimi dhe kyretazhi (heqja e
përmbajtjes së mitrës për arsyje të ndryshme, duke përfshirë përfundimin e një aborti spontan të pjesshëm dhe marrjen e mostrave diagnostike për gjakderdhje mosfunksionale të mitrës refraktare ndaj terapisë mjekësore) 
 
 
 
 
 
 
Hysterectomy (heqja e mitrës)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ooforektomi (heqja e vezoreve)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lidhja e tubave (një lloj sterilizimi i përhershem)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vendosja e Dispozitivit Intrauterin
(spirale) për sterilitet të përkohshëm.
 
 
 
 
 
 
 
 
Histeroskopia (inspektimi i zgavrës së
mitrës)
 
 
 
 
 
 
Laparoskopia diagnostike- përdoret për të diagnostikuar dhe trajtuar burimet e dhimbjeve të legenit dhe barkut; ndoshta më e famshmja përdoret pēr të siguruar
një diagnozë përfundimtare të
endometriozës.
 
 
 
 
 
 
Laparoskopia operative – kirurgjinë e patologjive të ndryshme beninje
nëpërmjet laparoskopisë
 
 
 
 
 
 
 
Laparotomia ekspioruese dhe trajtuese mund të perdoret për të hetuar nivelin e përparimit të sëmundjes beninje ose malinje. ose per të vlerësuar dhe iparuar dëmtimin e organeve te legenit si dhe kurimin kirurgjikal të tyre.
 
 
 
 
 
 
Trajtime të ndryshme kirurgjikale për mosmbajtjen e uinës, përfshirë gjithashtu laser Pixel-C02 FemiLift, TVT (tension-free vaginal tape –  vendosja e rrjetës) dhe plastikën antero-posteriore.
 
 
 
 
 
 
 
Trajtimi kirurgjik i prolapsit të organeve gjenitale duke përfshire korigjimin e Cistocela dhe rectocela.
 
 
 
 
 
 
 
Procedurat e prerjes së qafës së mitrës (përfshirë LEEP) – heqja e sipërfages së qafës së mitrës që përmban qelizat parakanceroze të cilat janë identifikuar më pare