Slide Background
Rezervo takimin tënd në klinikë
Slide Background
Konsultohu online
Slide Background
Shop Intimacy
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Dr. Ardi Prushi

Dr. Ardi Prushi është mjek Obstetër-Gjinekolog, specializuar pranë Spitalit Universitar Obstetrik - Gjinekologjik "Koço GLIOZHENI" - 2020 & DFMS "Paris Descartes", APHP "Jean Verdier" - 2018. 
 

PRODUKTI ME I RI

Lindi si një nevojë nga praktika e përditshme e punës time. Një produkt tërësisht shqiptar,
handmade, formuluar me respektin më të
madh për lëkurën tuaj vulvare

INTIMACY HIM

Tashmë kujdesi intim kalon dhe tek meshkujt. Me pH konform zonës intime mashkullore.

POROSIT TANI

INTIMACY WOMAN

-Freskinë dhe ndjesinë e higjienës vulvo-vaginale 24h.
-Eleminimin e sekrecioneve jo normale ditore.
-Mbajtjen e lagështisë vaginale normale dhe te kënaqshme
-Rigemerimin vulvar dhe eleminimin e irritimeve.
-Ruajten e arome tepër natyrale dhe të këndshme.
-Efektin antiseptik
POROSIT TANI
From the Blog

Te fundit nga Dr. Ardi

NA VIZITONI

Na vizitoni: Jepini rëndësi të veçantë shëndetit tuaj.
Vizitoni dr. Ardin për një konsultë.
 

ORARE

Oraret:
E hënë – E premte 16:30 – 20:00
E shtunë 07:30 – 11:00
 

KONTAKTE

Rr. Peti, Liqeni i Thatë
Klinika Kohav: +355 69 603 4142
Dr. Ardi: +355 69 564 4497